Daktotaal van Burk biedt naast dakreparaties, dakinspecties en dakrenovaties ook onderhoudscontracten aan voor het dak.

Het is bewezen dat dakonderhoud de levensduur van uw dak verlengt. Daktotaal van Burk biedt verschillende onderhoudscontracten aan. Het soort onderhoudscontract is afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: het soort dak, een plat dak, een schuin dak, de grootte van het dak, de ouderdom van het dak en natuurlijk uw wensen met betrekking tot het dak.

De onderhoudscontracten zijn altijd inclusief 2 jaarlijkse dakinspectie, kleine dakreparaties, dakgoot en afvoerreiniging en dakreiniging. Onderhoudscontracten kunnen worden afgesloten op daken die door Daktotaal van Burk zijn aangelegd, maar kunnen ook worden afgesloten op daken die door derden zijn aangelegd. Vraag naar de voorwaarden door te bellen met: 06-84421584 of te mailen met info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl. U kunt natuurlijk ook uw gegevens achterlaten op ons contactformulier dan nemen wij contact met u op.

Als u kiest voor Daktotaal van Burk dan kiest u voor:

- Een scherp tarief
- 24 uurs service
- Uitstekende kwaliteit
- Vakmanschap
- Professionele organisatie


Laatste nieuws

Ook het onderhoud van uw dak kunt u uitbesteden aan Daktotaal van Burk.

Meest recente projecten

Adres Daktotaal van Burk: Morsestraat 11  Tiel. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl