Daktotaal van Burk ook voor al uw dakdekwerkzaamheden. Of u nu een schuin dak heeft of een plat dak. Dakdekken is onze specialiteit.

Daktotaal van Burk heeft ruim 12 jaar ervaring in het dakdekken van woonhuizen, schuren en bedrijfspanden. Voor het dakdekken kunt u kiezen voor verschillende materialen; dakpannen, bitumen en  EPDM. 

Dakdekmaterialen

De keuze van het materiaal is afhankelijk van de wensen die u heeft. Laat u daarom uitvoerig adviseren door Dakdekkersbedrijf van Burk. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gedegen advies. Gebruikt u hiervoor het contactformulier, dan zullen wij contact met u opnemen, maar u kunt ook rechtstreeks bellen met telefoonnummer 06-84421584

EPDM is de afkorting van "Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer". EPDM wordt sinds 1963 gebruikt in vele toepassingen, waaronder in de bouw voor dakafdichtingen, maar bijvoorbeeld ook in de automobiel industie voor afdichtingsstrips. EPDM heeft een hoge elsticiteit is bestand tegen een grote temperatuursschommelingen en is daarnaast bestand tegen velen zuren.(bijvoorbeeld zure regen). EPDM heeft daarnaast een levensduur van gemiddeld 50 jaar.

Bitumen is een bestandeel van aardolie, zoals nafta, benzine en diesel. Bitumen is het zwaarste bestanddeel en wordt gebruikt in wegverhardingen, dakbedekking en geluidsisolatie.

Als u kiest voor Daktotaal van Burk dan kiest u voor:

- Een scherp tarief

- 24 uurs service
- Uitstekende kwaliteit
- Vakmanschap
- Professionele organisatie

 Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onder contact vind u onze contactgegevens. Ook kunt u uw gegevens achterlaten. In dat geval nemen wij contact met u op.

 

Laatste nieuws

Ook het onderhoud van uw dak kunt u uitbesteden aan Daktotaal van Burk.

Meest recente projecten

Adres Daktotaal van Burk: Morsestraat 11  Tiel. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl