Dakinspectie.

Het op tijd laten uitvoeren van een grondige dakinspectie is altijd verstandig. Op deze manier voorkomt u problemen en lekkages in een later stadium. Is er eenmaal een lekkage ontstaan dan bent u te laat en zal er in bijna alle gevallen gevolgschade zijn ontstaan.

Daarnaast voor Daktotaal van Burk een dakinspectie gratis uit en is er dus geen enkele reden om dit te laten. Daktotaal van Burk maakt ook gebruik van camera inspecties, zodat u naderhand exact de staat van uw dak kunt bekijken.

Ook beoordelen we de bouwfysische kwaliteit en de windvastheid. Op basis hiervan krijgt u een deskundig advies. Is er bijvoorbeeld dakonderhoud of dakrenovatie nodig of moeten er dakreparaties worden uitgevoerd.

Als u kiest voor Daktotaal van Burk dan kiest u voor:

- Een scherp tarief

- 24 uurs service
- Uitstekende kwaliteit
- Vakmanschap
- Professionele organisatie

 Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onder contact vind u onze contactgegevens. Ook kunt u uw gegevens achterlaten. In dat geval nemen wij contact met u op. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of mailen met info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl

.

Laatste nieuws

Ook het onderhoud van uw dak kunt u uitbesteden aan Daktotaal van Burk.

Meest recente projecten

Adres Daktotaal van Burk: Morsestraat 11  Tiel. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl