Ook voor het plaatsen van een dakkapel kunt u terecht bij Daktotaal van Burk.

Voordat u een dakkapel wil laten plaatsen, dient u zich goed te laten informeren over de mogelijkheden. Kiest u voor een houten of een kunststof dakkapel. Welke vorm dient de dakkapel te hebben, de architectuur van uw woning in ogenschouw nemend. Welke kleur dient de dakkapel te worden, wat zijn de bouwkundige mogelijkheden om de dakkapel te plaatsen. Hoe is de situatie om en nabij uw huis voor transport en eventuele takelwerkzaamheden.  Allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden  bij de aanschaf van een nieuwe dakkapel. 

Nieuwe dakkapel

Daarnaast dient de dakkapel vakkundig geplaatst te worden. De dakkapel moet waterdicht zijn, netjes afgewerkt en moet meerwaarde geven aan uw woning. Daktotaal van Burk bespreekt graag met u de mogelijkheden. Bij interesse stellen wij een gespecificeerde offerte op voor de dakkapel.

Als u kiest voor Daktotaal van Burk dan kiest u voor:

- Een scherp tarief
- 24 uurs service
- Uitstekende kwaliteit
- Vakmanschap
- Professionele organisatie

 Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onder contact vind u onze contactgegevens. Ook kunt u uw gegevens achterlaten. In dat geval nemen wij contact met u op.


Laatste nieuws

Ook het onderhoud van uw dak kunt u uitbesteden aan Daktotaal van Burk.

Meest recente projecten

Adres Daktotaal van Burk: Morsestraat 11  Tiel. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl