Dakreparatie.

Wanneer uw dak gerepareerd moet worden bent u eigenlijk al te laat. In dat geval moet u er eigenlijk vanuitgaan dat uw dak al langere tijd lek is. Exact bepalen hoe lang de lekkage al aan de gang is en bepalen wat de schade is zijn zaken die u aan Dakdekkersbedrijf van Burk kunt overlaten. Wij zijn niet voor niets de dakreparatie expert van de regio.

Vervolgens kunnen wij bepalen welke werkzaamheden verricht moeten worden om uw dak weer in topconditie te krijgen. U kunt ervoor kiezen dat Dakdekkersbedrijf van Burk alleen de slechte delen vervangt, maar kunt ook kiezen voor een compleet nieuwe dakbedekking.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het volledige dakonderhoud uit te besteden bij Dakdekkersbedrijf van Burk. In dat geval staat u nooit voor onvoorziene kosten bij een dakreparatie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de dakreparatie zelf uit te voeren.

Dakreparatie komt in de meeste gevallen alleen voor bij een plat of licht hellend dak. Bij een schuin dak, zal de dakreparatie in de regel bestaan uit het vervangen van een kapotte dakpan. Mocht u de dakreparatie zelf willen uitvoeren zorg dan voor afdoende veiligheidsmaatregelen. Het juiste schoeisel, een ladder of een steiger en zorg voor het juiste gereedschap.

Traceer de daklekkage en snij op het punt van de daklekkage kruislings in. Snij vervolgens op het punt van de lekkage kruislings in. Sla de vier punten terug en reinig het oppervlak grondig.Vervolgens pakt u de pasta, smeert de plek op het dakbeschot in en sla de vier punten terug. Tot slot dekt u de naden met de pasta en dakt u het geheel af met glasvlies. Nu kunt u het karwei afmaken door het geheel opnieuw met pasta in te smeren.

De meest vertrouwde methode is natuurlijk om het door Dakdekkersbedrijf van Burk te laten doen, wij hebben de ervaring, de dakspecialisten en de juiste materialen in huis om een dakreparatie snel uit te voeren. Wij bieden een structurele oplossing met garantie tegen een betaalbare prijs uitgevoerd door gecertificeerde dakdekkers.U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gedegen advies. 


Laatste nieuws

Ook het onderhoud van uw dak kunt u uitbesteden aan Daktotaal van Burk.

Meest recente projecten

Adres Daktotaal van Burk: Morsestraat 11  Tiel. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl