Daktotaal van Burk voor alle werkzaamheden aan uw schoorsteen.

De schoorsteen is de kroon op uw dak, maar kan vaak een oorzaak zijn van daklekkages. Het voegwerk van de schoorsteen kan vergaan zijn, het loodwerk kan niet meer aansluiten, de bladvanger kan aan vervanging toe zijn. Allemaal oorzaken die kunnen resulteren in een lekkage. Daktotaal van Burk is gespecialiseerd in de renovatie en reparatie van uw schoorsteen.  Voor meer informatie of een afspraak kunt u altijd contact opnemen met: 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Schoorsteenlood vervangen


schoorsteen lood

Schoorsteen voegen


schoorsteen voegen

Schoorsteen metselwerk


dakreparatieHet voegwerk en metselwerk zal in de loop van de tijd slijten. Dit veroorzaakt lekkages, maar kan ook voor onveilige situaties zorgen. Neem daarom optijd contact op met Daktotaal van Burk door te bellen met 06-84421584 of te mailen met info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op.

Laatste nieuws

Ook het onderhoud van uw dak kunt u uitbesteden aan Daktotaal van Burk.

Meest recente projecten

Adres Daktotaal van Burk: Morsestraat 11  Tiel. U kunt ons bereiken op 06-84421584 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl