Dakdekker van Burk

Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit ziet u in alles terug. In het gebruik van de beste materialen, de beste mensen en ook in onze werkwijze om tot een waterdichte oplossing te komen.

  1. Voordat Daktotaal begint aan een dakreparatie of een dakrenovatie voeren wij eerst een grondige dakinspectie uit, eventueel met camera. Op de camerabeelden kunt u vervolgens zien wat het probleem is.
  2. Na de dakinspectie maakt Daktotaal van Burk een Plan van Aanpak. Zodat u weet wat er gedaan gaat worden en op welke manier.
  3. Daktotaal van Burk neemt met u het Plan van Aanpak door, zodat eventuele wensen van uw kant kunnen worden opgenomen in het Plan van Aanpak.
  4. Als u het eens bent met het Plan van Aanpak schrijven we een offerte. In de offerte krijgt u een duidelijk beeld van de te gebruiken materialen en het aantal uren wat aan de klus besteed gaat worden. In de offerte staat ook de garantietermijn beschreven.
  5. Samen met u bepalen we een datum waarop begonnen kan worden met de dak werkzaamheden.
  6. Na afloop van de dak werkzaamheden kunt u het project aftekenen. De werkzaamheden zijn pas afgerond als u vind dat ze zijn afgerond.
  7. Na afronding van de dak werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze 24 uurs service. Mocht er iets zijn dan kunt u ons altijd bellen.

Als u kiest voor Daktotaal van Burk dan kiest u voor:

– Een scherp tarief

– 24 uurs service
– Uitstekende kwaliteit
– Vakmanschap
– Professionele organisatie

 

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 06-20026228 of via mail:info@dakdekkersbedrijfvanburk.nl. Onder contact vind u onze contactgegevens. Ook kunt u uw gegevens achterlaten. In dat geval nemen wij contact met u op.